Letra de Canciones

Artista: Hinos de Países

Hino do Kosovo  (61)

En algun idioma

O mëmëdhe i dashur, vend i trimnisë
Çerdhe e dashurisë
N`ty shqipet fluturojnë dhe yjet ndriçojnë
Vend i të parëve tonë

Ti qofsh bekue për jetë e mot
O nënë e jonë
Ne të dalim Zot

O mëmëdhe i dashur, vend i trimnisë
Çerdhe e dashurisë


Letra de cancion enviada por Fabi
Bandera de España
Bandera de Reino Unido