Letra de Canciones

Artista: Hinos de Países

Hino da Albânia  (40)

En algun idioma

Rreth flamurit të përbashkuar
Me një dëshirë dhe një qëllim
Të gjithë Atij duke iu betuar
Të lidhim besën për shpëtim
Prej lufte veç ay largohet
Që është lindur tradhëtor
Kush është burrë nuk friksohet
Po vdes, po vdes si një dëshmor
Në dorë armët do t'i mbajmë
Të mbrojmë Atdheun në çdo vënd
Të drejtat tona ne s'i ndajmë
Këtu armiqtë s'kanë vënd


Letra de cancion enviada por Fabi
Bandera de España
Bandera de Reino Unido